Най-добре управлява този, който е готов да се раздели с властта.

...
Най-добре управлява този, който е готов да се раздели с властта.
Коментари Харесай

Донев: Най-добре управлява този, който е готов да се раздели с властта

Най-добре ръководи този, който е готов да се раздели с властта. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев преди началото на съвещанието на Министерския съвет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте храброст, а може би и доза неблагоразумие, когато приехте да сте министри и да се откажете от правото си на персонално успокоение. Въпреки сериозните нападки, провокациите и проблемите показахте здрави нерви и темперамент в борбите, които водехме да върнем страната на хората, тъй като страната принадлежи на хората ", посочи той.

По думите му най-добре ръководи този, който е подготвен да се раздели с властта във всеки момент. Според него страната не е за частно прилагане, а е на хората.

" Във всичките си дейности се ръководихме от Конституцията и законите на Р България и от ползите на българските граждани. Това е последното ни съвещание за този мандат, да свършим още малко потребна работа за хората на България ", съобщи министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР